potposihuvanje_vlada_fitr_08-02-2018_1

Видео од промотивниот настан на ФИТР по повод доделувањето договори за финансирање иновативни проекти на 20 домашни претпријатија

Видео од промотивниот настан на Фондот за иновации и технолошки развој по повод доделувањето договори за финансирање иновативни проекти на 20 домашни микро, мали и средни претпријатија кои аплицираа на два јавни повици спроведени од страна на Фондот.