20170918-3H8A8490 copy

Деспотовски: Клучен предизвик за Фондот е квалитетно да се искористат 8 милиони евра до 2019 година!

Интервју за inovativnost.mk со Јован Деспотовски, директор на Фондот за иновации и технолошки развој

 Интервјуто може да го прочитате ТУКА.