ЕДУКАЦИЈА

Едукативниот центар „Скампер“ кој е финансиски поддржан од ФИТР нуди:

 

Бесплатни онлајн материјали и образовни содржини за дечиња од 3 до 6-годишна возраст.  Содржините можете да ги преземете овде. (Линкувај го зборот овде со

 

http://scamperedu.mk/wp-content/uploads/2020/03/Животните-на-саваната-и-џунглата-книга-со-забавни-факти-и-игри-1.pdf?fbclid=IwAR1hkQpCJq73zqhGABih8ef7pnKxGDaprZirGbFjFhZn6O_hlKPau1nPK7Q )