ЕДУКАЦИЈА

ЕДУКАЦИЈА

 

„Балкан Економик Форум“ го спроведуваме проектот за кофинансирање на школувањето на идните Front-end девелопери, а по школувањето им помагаме при наоѓање работа и вработување.

 

Конечно, на сите оние кои ќе се одлучат да го направат првиот чекор во насока на градење кариера во оваа област (веб развој), им ја нудиме можноста да добијат статус на гостин-студент и со тоа да го добијат првиот курс од програмата со симболичен аванс.