ЗАБАВА

ЗАБАВА

ДАРК -1 Нуди:

10945716_452346734912494_4872500240732470949_n

Видео игра “Odium to the Core” бесплатна до крајот на месецов, за windows платформата

 

КУЛТУРА

ВР ПОРТ Нуди:ВР ПОРТ

Прошетајте се низ македонското културно наследство без воопшто да се поместите од вашето столче. Ви претставуваме осум виртуелни музеи, изложби и локалитети.

 

КНИГОТЕКА Нуди:

59692210_409930286253348_3666711952526147584_n

Во услови на домашна изолација поради заштита на сопственото здравје и здравјето на сите околу нас, Книготека заедно со нивните партнери издавачи Ви подаруваат бесплатен ваучер за преземање е-книга од нивната книжарница по Ваш избор.

 

Издавачки центар ТРИ во соработка со Кодвел Анлимитед нудат:

13419162_10154219144869817_7489332048889548163_nIndex-share

Издавачки центар ТРИ, со цел да им излезе во пресрет на читателите во периодот на изолација, предвреме ја става во функција својата нова специјализирана апликација за читање на електронски книги Kniga.mk, изработена со поддршка на Фондот за иновации и технолошки развој, во соработка со Кодвел Анлимитед.  За сите корисници во текот на еден месец издвојуваат 20 бесплатни ексклузивни изданија од својата продукција. Единствено што треба да направите е да ја преземете апликацијата Kniga.mk од App Store и Google Play.