Интервју за it.mk со Јасмина Поповска

11069934_237782059725429_742133719634054700_nИнтервју за it.mk со Јасмина Поповска, директорка на Фондот за иновации и технолошки развој

                                                           Интервјуто може да го прочитате ТУКА.