Марија Матовска: Расте интересот кај младите за креирање иновативни социјални решенија!

Marija-i-Jasmina-942x1024
Марија Матовска: Расте интересот кај младите за креирање иновативни социјални решенија!

                                                           Интервјуто може да го прочитате ТУКА.