КАРИЕРА

КАРИЕРА  

       МАРЈАНОВИЌ ЕДУКАЦИЈА  Нуди:

Маријановиќ

3 бесплатни курса наменети за лица кои сакаат да се запознаат со веб дизајнот и веб развојот како професија. Овие курсеви се од информативна природа и имаат за цел да ја запознаат публиката со основните концепти, како и да им покажат што ги чека доколку изберат да градат кариера во таа област.

Бесплатна електронска книга на истата тема, со наслов „Како да станете веб развивач“ но и голем број кратки, инспиративни и мотивирачки содржини за сите оние кои ги интересира веб дизајн, веб програмирање, WordPress, фриленсинг, идеи за онлајн заработување, развој на кариера итн.