Прилепска „Металотехника“ почна да произведува иновативен изолационен материјал кој штеди и до 50% енергија

Termo-stop-1-300x285

Прилепска „Металотехника“ почна да произведува иновативен изолационен материјал кој штеди и до 50% енергија

 Интервјуто може да го прочитате
ТУКА.