Јасмина Поповска: Фондот за иновации ја поттикнува и поддржува иновативноста кај младите компании

17760210_555097764660522_8106284331002199313_n-702x336

Јасмина Поповска: Фондот за иновации ја поттикнува и поддржува иновативноста кај младите компании

 Интервјуто може да го прочитате
ТУКА.