Останато

Компанијата Гевино, која е финансиски поддржана од ФИТР нуди:

гевино лого

Почнувајќи од 18.03.2020 година, па се до завршување на новонастанатата ситуација, Гевино бесплатно ќе врши достава на сите свои производи на територија на Град Скопје без разлика на вредноста на нарачката. Нарачките ќе можете да ги направите преку контактирање на компанијата со кликнување на нивниот Фејсбук профил.