Отворена контакт канцеларијата на Фондот за иновации и технолошки развој

рекорд слика

Со големо задоволство ве известуваме дека Фондот за иновации и технолошки развој ја отвори својата контакт канцеларија на ул. Димитрије Чуповски бр.8, до автобуската постројка Рекорд. За било какви информации слободно посетете не секој работен ден од 8.30 до 16.30 часот.