YTILI_2018_Application_Banner_3-01_1024px

Повик за учество во YTILI програма за професионален развој

Амбасадата на САД објави повик за учество во Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative YTILI, програма за професионален развој која поврзуваа претприемачи и лидери во Европа и САД. Проектот ќе им овозможи на 70 млади европски лидери да учествуваат во активности за професионален развој и лидерски способности, а неговата имплементација е поддржана од The German Marshall Fund of the United States.

Аплицирајте најдоцна до 02.03.2018 на https://share.america.gov/ytili/#fellowship.