IMG_7343

Презентација на проекти и официјално потпишување на договорите со претпријатијата избрани за финансирање на вториот повик на ФИТР

На 30-ти декември 2015 година, со почеток во 13.30. часот во бизнис сала на Скопски саем  во Скопје,  се одржа Презентација на проектите кои што се избрани за финансирање на вториот повик за инструментите Ко-финансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин-оф и Ко-финансирани грантови и словени саеми за комерцијализација на иновации на Фондот за иновации и технолошки развој како и официјално потпишување на договорите за финансирање на 17-те претпријатија избрани на овој повик на Фондот за иновации и технолошки развој.

Фондот за иновации и технолошки развој им честита на добитниците на грант и им посакува многу успех во понатамошната работа.

 

 

 

IMG_7337IMG_7315