Порака од инвеститорите до стартапите: Пари на пазарот има, научете како да ги добиете!

18425016_1324294254332560_2167392367771843986_n

Порака од инвеститорите до стартапите: Пари на пазарот има, научете како да ги добиете!

 Интервјуто може да го прочитате
ТУКА.