jasmina-popovska-mia-1-640x396

Прочитајте повеќе за поддржаните проекти од страна на Фондот за иновации и технолошки развој и плановите за оваа година во новото интервју со директорката на Фондот, Јасмина Поповска.

Интервјуто може да го прочитате тука .