Screen Shot 2017-11-13 at 2.06.18 PM

Интервју за МТВ на Јован Деспотовски

 

Интервју за МТВ на Јован Деспотовски – директор на Фонд за иновации и технолошки развој

Фондот за иновации го менува фокусот од старт-ап и микро компании, кон мали и средни фирми, најави директорот на Фондот за иновации Јован Деспотовски во вестите на МТВ на 12.11.2017