Јасна Тренгоска: Codefest 2017 со најбогата и најатрактивна програма досега!

codefest-logo-e1490787710423

Јасна Тренгоска: Codefest 2017 со најбогата и најатрактивна програма досега!

 Интервјуто може да го прочитате ТУКА.