Next Generation конференција

Фондот за иновации и технолошки развој на 10 мај беше дел од Next Generation конференцијата организирана од Seavus и Seavus Incubator. На панелот за инвеститори говорници беа: Јасмина Поповска, директорка на ФИТР; Michael Gold, Managing Director Crimson Finance Funds; Jan Cobler, Managing partner South Central Ventures и Коца Бошку, CEO на Seavus.

18423777_1324294260999226_2612925782390065473_n