Innovation – добитници на високото признание “Seal of Excellence”

 

Seal of Excellence-page-001

Честитки до компанијата Innovation кои со нивниот производ ECG Alert се добитници на високото признание “Seal of Excellence” од страна на Европската Комисија, Horizon 2020 програмата за Истражување и Иновации.