Честитка за Нова 2020 Година ФИТР

Среќна Нова 2020 Година!

Ви посакуваме среќни празници и Нова 2020 Година во која заеднички ќе создаваме уште #УспешниПриказни

Со почит,

Тимот на Фонд за иновации и технолошки развој

Честитка за Нова 2020 Година ФИТР