ФИТР анкета

Вклучи се во анкетата на ФИТР

Како институција која што цели постојано да ги менува работите и вложува во промени (економски и општествени), многу ни значи вашиот став и размислување на прашањата од анкетата која е достапна на следниот линк:

https://docs.google.com/forms/d/1JrQaPw8ApC7UGtQgxZFIU05QCUMnagrJXk4delfKuQw

Анкетата е изработена од студенти на Економскиот факултет во Скопје, отсек маркетинг во соработка со студенти од Правниот факултет во Скопје, отсек за односи со јавност.

Ви благодариме. Заедно да продолжиме да креираме успешни приказни!